Med Optilite Ovenlys får du dagslys, frisk luft og varme ind i bygningen året rundt.
Bygningens visuelle karakter fremhæves såvel ude som inde, og ovenlys bringer en ny og spændende dimension til rummet.
Ovenlysvinduerne produceres i tidløst, dansk design og i materialer af højeste kvalitet. De er desuden komplet vedligeholdelsesfrie.

Optilite® acrylovenlys

2-, 3-, 4- eller 5-lags acryl fremstillet af et termoplastisk, vejrbestandigt materiale iblandet UV-absorber, som hindrer næsten alle ultraviolette stråler i at trænge gennem ovenlyset. Ovenlyset er indfattet i ekstruderede aluminiumprofiler. Tilhørende fast eller oplukkelig karm.

Optilite® PC-ovenlys

Optilite PC-ovenlys er fremstillet af polycarbonat, et termoplastisk vejrbestandigt materiale med ekstrem stor slagstyrke og levetid. For at opnå størst muligt lysindfald er også gavlene udført i polycarbonat. 

Optilite® Planlys til hældningstag

Planlys fremstilles i polycarbonat i farverne klar, opal eller grå gennemfarvet.
Ved anvendelse sammen med bølgepladetagbeklædning B6, B9-S og B9-S MAX tilbyder vi desuden glasfiberinddækninger til lysmål 100x240 cm og 100x200 cm

Optilite® Glaslys

Glasovenlys er fremstillet med 2- eller 3-lags termoglas. Lodrette gavle som isolerede sandwichkonstruktioner. Hærdet eller solreflekterende glas leveres på bestilling.
Termoruderne er indfattet i pulverlakerede aluminiumprofiler i farve efter ønske. Tilhørende trækarm, fast eller oplukkelig i højde efter ønske. Den udvendige udformning sikrer med stopkant korrekt tagpapinddækning.

Optilite® Glas/alu

Alulite glas/alu ovenlys er fremstillet med 2- eler 3-lags termoglas.
Hærdet eller solreflekterende glas leveres på bestilling.
Termoruderne er indfattet i pulverlakerede kuldebroisolerede aluminiumprofiler og leveres med alu-inddækninger. Standardfarve: Indv. hvid RAL 9010, udv. sort RAL 9005. Andre farver eller eloxering leveres på bestilling.

Optilite® Skylux

Produkter hvor særlig lav u-værdi og design er i fokus. Skylux løsninger findes med glas, gennemtrædningssikkert polycarbonat eller acryl og leveres som dagslysløsninger eller til brand- og komfortventilation.

Brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig