Bygningsreglementet stiller krav til brandventilation i produktions- og lagerbygninger samt i trapperum. Brandventilation kan redde menneskeliv ved at friholde flugtveje for røg.
Et brandventilationsanlæg kan hindre eller reducere skadevirkninger på personer, inventar og bygninger. Optilite ApS har udviklet et effektivt brandventilationsanlæg, der opfylder alle krav til brandventilation beskrevet i bygningsreglementet og er i henhold til den europæiske standard EN12101-2.

Vi har løsninger i både polycarconat, acryl samt glas/aluminium.

Gå til downloads

Optilite® Brandventilation SA Power single

Brandventilation i henhold til den europæiske standard EN 12101-2 udføres som CE-mærkede brandventilatorer som polycarbonatovenlys i hvælvet, rytterformet, nordlys, pyramide samt planlys - alle i 160° åbning.
Effektivt åbningsareal (aerodynamisk) fremgår af certifikat.

Optilite® Brandventilation SA Power double

Brandventilation i henhold til den europæiske standard EN 12101-2 udføres som CE-mærkede brandventilatorer som polycarbonatovenlys i hvælvet med indbygget dobbeltklappe - alle i 90° åbning.
Effektivt åbningsareal (aerodynamisk) fremgår af certifikat.

Optilite® Brandventilation Glas/aluminium

Termoglas indfattet i kuldebroisolerede aluminiumprofiler med indbyggede oplukkelige felter for brandventilation.Anvendes, hvor der ønskes en eksklusiv og arkitektonisk optimal løsning. Leveres med aluminiumprofiler og pulverlakerede i farve efter ønske.
Thermoglas som float, lamineret, hærdet, indfarvet eller energiglas.

Optilite® Brandventilation til bølgepladetag

Brandventilation CE-mærket i henhold til EN 12101-2 udføres som polycarbonat planlys med 160° åbning. Effektivt åbningsareal (aerodynamisk) fremgår af vort certifikat.
Ovenlysinddækninger til bølgeplader er udført i glasfiberarmeret polyester og passer til B6, B9-S og B9-S max og passer til ovenlys i lysmål 100 x 240 cm og 100 x 200 cm.

Optilite® Årligt eftersyn af brandventilationsanlæg

Bygningsreglementet kræver, at dit brandventilationsanlæg årligt bliver efterset.
Optilte ApS samarbejder med eksperter, der tilbyder en serviceaftale, som sikrer, at du nemt overholder lovgivningens krav.
Med en serviceaftale sikrer du dine brandventilationsanlæg på bedst mulig vis.

Brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig