Bygningsreglementet stiller krav til brandventilation i produktions- og lagerbygninger samt i trapperum. Brandventilation kan redde menneskeliv ved at friholde flugtveje for røg.
Et brandventilationsanlæg kan hindre eller reducere skadevirkninger på personer, inventar og bygninger. Optilite ApS har udviklet et effektivt virkende brandventilationsanlæg, der opfylder alle krav til brandventilation beskrevet i bygningsreglementet og er i henhold til den europæiske standard EN12101-2.

 

Vi har løsninger i både polycarconat, acryl samt glas/aluminium.

Optilite® Brandventilation SA Power single

Brandventilation i henhold til den europæiske standard EN 12101-2 udføres som CE-mærkede brandventilatorer som polycarbonatovenlys i hvælvet, rytterformet, nordlys, pyramide samt planlys - alle i 160° åbning.
Effektivt åbningsareal (aerodynamisk) fremgår af certifikat.

Optilite® Brandventilation SA Power double

Brandventilation i henhold til den europæiske standard EN 12101-2 udføres som CE-mærkede brandventilatorer som polycarbonatovenlys i hvælvet med indbygget dobbeltklappe - alle i 90° åbning.
Effektivt åbningsareal (aerodynamisk) fremgår af certifikat.

 

 

 

Optilite® Brandventilation Glas/aluminium

Thermoglas indfattet i kuldebroisolerede aluminiumprofiler med indbyggede oplukkelige felter for brandventilation.Anvendes, hvor der ønskes en eksklusiv og arkitektonisk optimal løsning. Leveres med aluminiumprofiler og pulverlakerede i farve efter ønske.
Thermoglas som float, lamineret, hærdet, indfarvet eller energiglas.

Optilite® Brandventilation til bølgepladetag

Brandventilation i henhold til den europæiske standard EN 12101-2 udføres som CE-mærkede brandventilatorer som polycarbonat planovenlys med Brandventilator i 160? åbning. Effektivt åbningsareal (aerodynamisk) fremgår af certifikat.
Ovenlysinddækning til bølgeplader er udført i glasfiberarmeret polyester og passer til profilerne B6, B9 og B9 max og passer til ovenlys med lysmål 100 x 240 cm & 100 x 200 cm.

Optilite® Årligt eftersyn af brandventilationsanlæg

Bygningsreglementet kræver, at dine brandventilatorer årligt bliver efterset.
Optilte A/S samarbejder med eksperter, der tilbyder en serviceaftale, som sikrer, at du nemt overholder lovgivningens krav.
Med en serviceaftale sikrer du dine brand- og komfortventilationsanlæg på bedst mulige vis.

Brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe dig